Hart- en vaatproblemen? Doe mee aan 'Een stap vooruit'

30 januari 2024  

Wilt u lekkerder in uw vel zitten? Een beter beeld krijgen van uw bloeddruk, door die zelf thuis te meten en door te geven aan uw huisartsenpraktijk? Tips krijgen hoe u goede voornemens nu wél in de praktijk kunt brengen? Meld u dan aan voor het programma 'Een stap vooruit'. Er starten binnenkort nieuwe groepen in Boekel, Heesch en Veghel.

Voor wie?

'Een stap vooruit' is bedoeld voor mensen uit de regio Oss, Uden en Veghel, met hart- en/of vaatproblemen of een verhoogd risico hierop. Ook als u medicijnen gebruikt voor een verhoogde bloeddruk of een verhoogd cholesterol, kunt u meedoen. Overleg met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner als u niet weet of u in aanmerking komt.

Programma en inschrijving

'Een stap vooruit' bestaat uit verschillende onderdelen. U volgt een introductiebijeenkomst en drie leefstijlbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden aangeboden door een praktijkondersteuner en een leefstijlcoach. Ook gaat u thuis uw bloeddruk meten (met een gratis bloeddrukmeter) en geeft u die online door aan uw huisartsenpraktijk. 

In maart en april 2024 gaan er in Boekel, Heesch en Veghel nieuwe groepen starten. Er zijn nog plaatsen vrij! Als u liever online meedoet, is dat ook mogelijk. Klik op de button hieronder voor alle locaties en startdata van 'Een stap vooruit':

Meer informatie en inschrijven

Bekijk de video